Home Magazine Style 22013-12-16T16:14:47+09:00
  • Praesent Et Urna Turpis

    Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. Nam dolor ligula, faucibus id sodales in, auctor fringilla libero. Pellentesque pellentesque tempor [...]

  • Donec At Mauris Enims

    Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. Nam dolor ligula, faucibus id sodales in, auctor fringilla libero. Pellentesque pellentesque tempor [...]

각국의 사용기준 비교

By |September 26th, 2017|Categories: Reference|

단위: g/kg 해당식품 한국 CODEX 미국 EU 일본 젓갈류, 절임식품, 조림식품 1 1.5 사용가능 0.16 1.2~2.0 간장 0.16 0.2 사용가능 0.16 0.5 소스 0.16 0.3 사용가능 0.16 0.3 어육가공품 0.1 0.16 사용가능 0.16 0.3 [...]

미국의 사용기준

By |September 26th, 2017|Categories: Reference|

FDA 규정 part 180 subpart B-specific requirements for certain food additives 중 Sec. 180. 37 Saccharin, ammonium saccharin, calcium saccharin and sodium saccharine 사카린은 감미료로서 식이 조절용 식품에 다음과 같이 사용 한다. 음료, 과일 [...]

Creative News

Wordpress News

각국의 사용기준 비교

단위: g/kg 해당식품 한국 CODEX 미국 EU 일본 젓갈류, 절임식품, 조림식품 1 1.5 사용가능 0.16 1.2~2.0 간장 0.16 0.2 사용가능 0.16 0.5 소스 0.16 0.3 사용가능 0.16 0.3 어육가공품 0.1 0.16 사용가능 0.16 0.3 음료류(발효음료 제외) 0.2 0.3 사용가능 0.1 0.3 껌 1.2 2.5 사용가능 1.2 0.05 잼 0.2 0.2 사용가능 0.2 0.2 가공생선, 어패류 사용불가 0.16 사용가능 0.16 [...]

3107, 2012

Praesent Et Urna Turpis

July 31st, 2012|0 Comments

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]

3107, 2012

Donec At Mauris Enims

July 31st, 2012|0 Comments

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]

3107, 2012

Praesent Et Urna Turpis

July 31st, 2012|0 Comments

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]

3107, 2012

Donec At Mauris Enims

July 31st, 2012|0 Comments

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]

Photography News

각국의 사용기준 비교

September 26th, 2017|0 Comments

단위: g/kg 해당식품 한국 CODEX 미국 EU 일본 젓갈류, 절임식품, 조림식품 1 1.5 사용가능 0.16 1.2~2.0 간장 0.16 0.2 사용가능 0.16 0.5 소스 0.16 0.3 사용가능 0.16 0.3 어육가공품 0.1 0.16 사용가능 0.16 0.3 [...]

미국의 사용기준

September 26th, 2017|0 Comments

FDA 규정 part 180 subpart B-specific requirements for certain food additives 중 Sec. 180. 37 Saccharin, ammonium saccharin, calcium saccharin and sodium saccharine 사카린은 감미료로서 식이 조절용 식품에 다음과 같이 사용 한다. 음료, 과일 [...]

CODEX(국제식품규격)의 사용기준

September 25th, 2017|0 Comments

Number Food Category Max. Level 01.12 Dairy based drinks, flavoured and/or fermented(e.g., chocolate milk, cocoa, eggnog, drinking yogurt, whey-based drink 80 mg/kg 01.6.5 Cheese and analogues 100 mg/kg 1.7 Dairy-based dessert(e.g.,pudding,fruit or flavored yoghurt) [...]

Go to Top