
각국의 사용기준 비교
단위: g/kg 해당식품 한국 CODEX 미국 EU 일본 젓갈류, 절임식품, 조림식품 1 1.5 사용가능 0.16 1.2~2.0 간장 0.16 0.2 사용가능 0.16 0.5 소스 0.16 0.3 사용가능 0.16 0.3 어육가공품 0.1 0.16 사용가능 0.16 0.3 [...]
EU의 사용기준
ECNo. Foodstuffs Max. Level E954 [...]
미국의 사용기준
FDA 규정 part 180 subpart B-specific requirements for certain food additives 중 Sec. 180. 37 Saccharin, ammonium saccharin, calcium saccharin and sodium saccharine 사카린은 감미료로서 식이 조절용 식품에 다음과 같이 사용 한다. 음료, 과일 [...]
Creative News

Praesent Et Urna Turpis
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia [...]
Donec At Mauris Enims
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia [...]
Class Aptent Taciti Soci Ad Litora
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia [...]
Nullam Vitae Nibh Un Odiosters
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia [...]
Wordpress News
Praesent Et Urna Turpis
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]
Donec At Mauris Enims
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]
Praesent Et Urna Turpis
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]
Donec At Mauris Enims
Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. [...]
Photography News
각국의 사용기준 비교
단위: g/kg 해당식품 한국 CODEX 미국 EU 일본 젓갈류, 절임식품, 조림식품 1 1.5 사용가능 0.16 1.2~2.0 간장 0.16 0.2 사용가능 0.16 0.5 소스 0.16 0.3 사용가능 0.16 0.3 어육가공품 0.1 0.16 사용가능 0.16 0.3 [...]
EU의 사용기준
ECNo. Foodstuffs Max. Level E954 [...]
미국의 사용기준
FDA 규정 part 180 subpart B-specific requirements for certain food additives 중 Sec. 180. 37 Saccharin, ammonium saccharin, calcium saccharin and sodium saccharine 사카린은 감미료로서 식이 조절용 식품에 다음과 같이 사용 한다. 음료, 과일 [...]
CODEX(국제식품규격)의 사용기준
Number Food Category Max. Level 01.12 Dairy based drinks, flavoured and/or fermented(e.g., chocolate milk, cocoa, eggnog, drinking yogurt, whey-based drink 80 mg/kg 01.6.5 Cheese and analogues 100 mg/kg 1.7 Dairy-based dessert(e.g.,pudding,fruit or flavored yoghurt) [...]
